D-Path 2021-2-PL01-KA210-ADU-000050279

d_path

D-PATH este un proiect incluziv, educațional, de promovare a sănătății, care vizează 3 grupuri: persoane bolnave de diabet și boli metabolice, familii înrudite și educatori. Scopul proiectului este acela de a analiza nevoile acestor grupuri cu scopul de a ajuta familiile și educatorii să poată sprijini includera socială a celor suferinzi de diabet. În acest scop, parteneriatul planifică o cercetare generală și o evaluare a nevoilor pentru a permite dezvoltarea unui joc de masă, precum și adaptarea unui număr de sesiuni de formare și activități de sprijin. Pe lângă creșterea gradului de conștientizare privind nutriția și bolile metabolice și întâlnirile din Polonia și România, partenerii vor promova și disemina rezultatele proiectului la nivel internațional, la nivelul UE și în țările partenere, luând în considerare opțiunile de urmărire.

Rezultatele planificate pentru livrare includ un raport de cercetare în domeniul confruntării cu diabetul și bolile metabolice, un joc de societate pentru ca diabeticii să își înțeleagă propriile nevoi, probleme și soluții, oportunități și riscuri, creșterea gradului de conștientizare lego + instrumente robotice pentru a arăta reacțiile chimice în corpul uman legat de nutriție. În plus, un blog va permite împărtășirea de sfaturi, soluții și suport pentru diabetici, familiile și educatorii acestora, pentru a-i ajuta să facă față dificultăților din viața de zi cu zi. O varietate de identitate, materiale promoționale, publicații electronice și videoclipuri vor face rezultatele vizibile pentru comunitățile de diabet.

Parteneriatul este coordonat de FUNDACJA WYMIANY KULTUROWEJ TO TU TO TAM – Polonia cu parteneri din Grecia, România și Suedia.

Vizitați pagina web a proiectului la adresa https://dpatherasmusplus.wixsite.com/home/

Pliant de prezentare a proiectului